Haber

Türkiye finallerinden 17 madalya ile döndüler.

Şehitkamil Belediyesi’nin Alleben Yüzme Havuzu’nda hazırlanan başarılı sporcular, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2022 yılı planlanan faaliyet programında yer alan 12 Yaş Ulusal Kalkınma Projesi Ligi Türkiye Finalleri’nden toplam 17 madalya ile dönerek büyük bir başarıya daha imza attı.

Türkiye Yüzme Federasyonu Mersin Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finalleri’nde Şehitkamilli yüzücüleri; 9 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak kulvarlarda büyük bir başarıya daha imza attılar. 158 kulüpten 362 erkek, 318 kız olmak üzere toplam 680 sporcunun katıldığı karşılaşmada 11 sporcuyla yerini alan Şehitkamil Belediye de 11 sporcuyla yerini aldı. SporKulüp, yüzme sporuna kazandırdığı yeni şampiyonların başarısının haklı gururunu bir kez daha yaşadı.

Yeşil-siyahlı takımda serbest, kelebek, kurbağalama, sırtüstü ve karma branşlarda ödül kürsüsünde madalya kazanan isimler Ece Erdoğan, Enes Çevik, Umut Kısım, Doruk Üstün, Poyraz Ormanoğlu oldu.

“Başarı geleneğimiz devam ediyor”

12 Yıl Milli Kalkınma Projesi Ligi Türkiye Finalleri’nin ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyonda dereceye giren sporcuları tebrik etti. Önder Fadıloğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Alleben Yüzme Havuzlarımızda yetişen ve yetenek elemeleri sonucunda müsabaka takımlarımıza kazandırılan yüzücülerimizin ulusal platformda yapılan yarışlardan 17 madalya ile dönmesinden gurur duyuyoruz. Büyük emekler sonucunda; her yaş grubundan farklı isimler gösterdikleri başarılı performanslarla başarı dolu deftere yeni notlar ekliyor.Kazanılan Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonluklarına baktığımızda azim, kararlılık, disiplinin başarıyı olumlu yönde nasıl etkilediğini görmemek mümkün değil. Spor velilerimize yürekten teşekkür ederiz.” – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu